teljeselet

teljeselet

52. Finom, de nem hízlaló "édesség "

2016. január 06. - Megyesi Dóra

 Imádom a nudlit, a szilvásgombócot, de hízlal, meg nem is fogok nekiállni, mert

macerás.

 Én mindig fahéjas cukorral eszem, és elkezdett mocorogni a fejemben a vezérhangya..

Sült zabkása ???

 Úgyhogy fogtam egy tálat, belekanalaztam 15 kanál zabpelyhet, 1 evőkanál fahéjat,

1 evőkanál vaníliás cukrot ( ennyi belefér ), 1 tk. sütőport, és 5 evőkanál fahéjas-almás

teát, mert igaziból almát tettem volna bele, de ma minden gyümölcsöt elpusztítottam.

Mivel sikerült olyan kapcsos tortaformát vennem, ami nem jól záródik, és az

alján kifolyik a cucc ( I love tesco ) , így kénytelen voltam megmikrózni.

 

Mivel a tejmentes sütim 7 perc alatt csodás lett, így ezt is 7 percre tettem be.

 

Nos, meg is tarthattam volna magamnak az eredményt, de mivel ez csak kísérlet,

még fejlesztendő, és a tanulság, hogy több folyadék

kell bele, ha szépen szeletelhető "sütit" szeretnék, így inkább morzsasüti lett belőle.

 

Karácsonyról még árválkodott a hűtőben vagy 10 szem meggy, azt rátettem.

Ronda, mint a bűn, de az íze mennyei :D

Továbbfejlesztem, és majd egyszer biztos lövök róla vállalható ételfotót, de a mostani

"kezdeményt" is megosztom.( nem sikerülhet minden egyből )

sult_zabkasa.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://teljeseletblog.blog.hu/api/trackback/id/tr868247350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása