Imádom a nudlit, a szilvásgombócot, de hízlal, meg nem is fogok nekiállni, mert
macerás.
Én mindig fahéjas cukorral eszem, és elkezdett mocorogni a fejemben a vezérhangya..
Sült zabkása ???
Úgyhogy fogtam egy tálat, belekanalaztam 15 kanál zabpelyhet, 1 evőkanál fahéjat,
1 evőkanál vaníliás cukrot ( ennyi belefér ), 1 tk. sütőport, és 5 evőkanál fahéjas-almás
teát, mert igaziból almát tettem volna bele, de ma minden gyümölcsöt elpusztítottam.
Mivel sikerült olyan kapcsos tortaformát vennem, ami nem jól záródik, és az
alján kifolyik a cucc ( I love tesco ) , így kénytelen voltam megmikrózni.
Mivel a tejmentes sütim 7 perc alatt csodás lett, így ezt is 7 percre tettem be.
Nos, meg is tarthattam volna magamnak az eredményt, de mivel ez csak kísérlet,
még fejlesztendő, és a tanulság, hogy több folyadék
kell bele, ha szépen szeletelhető "sütit" szeretnék, így inkább morzsasüti lett belőle.
Karácsonyról még árválkodott a hűtőben vagy 10 szem meggy, azt rátettem.
Ronda, mint a bűn, de az íze mennyei :D
Továbbfejlesztem, és majd egyszer biztos lövök róla vállalható ételfotót, de a mostani
"kezdeményt" is megosztom.( nem sikerülhet minden egyből )